KRACHTIG IN WINKELPROJECTEN

Het interieur bepaalt de eerste indruk bij binnenkomst van een winkel. De klant moet zich direct thuis voelen. Op de doelgroep afgestemde, sfeerbepalende details, vormgeving en functionaliteit zorgen voor dat juiste gevoel.Het is niet zomaar dat Van Zon vele winkelprojecten heeft mogen realiseren. Het vakmanschap van Van Zon is onmisbaar voor het vervaardigen van het interieur dat voldoet aan alle tot in detail gestelde eisen. Perfectie in resultaat is gewaarborgd!

KRACHTIG IN WINKELPROJECTEN

Het interieur bepaalt de eerste indruk bij binnenkomst van een winkel. De klant moet zich direct thuis voelen. Op de doelgroep afgestemde, sfeerbepalende details, vormgeving en functionaliteit zorgen voor dat juiste gevoel.Het is niet zomaar dat Van Zon vele winkelprojecten heeft mogen realiseren. Het vakmanschap van Van Zon is onmisbaar voor het vervaardigen van het interieur dat voldoet aan alle tot in detail gestelde eisen. Perfectie in resultaat is gewaarborgd!UITGELICHT

Ieder project is voor Van Zon gelijk. Met veel enthousiasme en passie wordt gewerkt naar het allerbeste resultaat. Uiteraard zijn er projecten die er net iets uitspringen. Met trots zetten wij dit project voor u in de schijnwerpers.

Manfield Amsterdam

Manfield is een toonaangevende naam in de schoenenbranche. Het interieur is krachtige en toch neutraal. Door het gebruik van natuurlijke materialen is de uitstraling warm en vriendelijk. Naast Amsterdam heeft Van Zon de winkel voor Manfield Rotterdam verzorgd. Een uitvoering van het identieke concept.

Van Zon interieurbouw / info@vzon.nl